Kabupatèn Tolitoli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Tolitoli
120px
Lambang Tolitoli
Motto: "---"
PETA.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Tolitoli
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

4.079.77 km²
Distrik
 - Cacahe:

10 kacamatan
Padunung
 - Total:
  Kapadhetan:

+/- 202.948 jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane
Petakabtolitoli.jpg

Kabupatèn Tolitoli iku kabupatèn ing Propinsi Sulawesi Tengah Indonésia, kutha Tolitoli iku kutha krajan kabupatène, kutha-kutha liyane : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

0.350 – 1.200 Lintang lor lan 1200 – 122,090 Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Tolitoli katata saking 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Baolan
  2. Basidondo
  3. Dampal Kidul
  4. Dampal Lor
  5. Dondo
  6. Galang
  7. Lampasio
  8. Ogo Deide
  9. Tolitoli Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]