Menyang kontèn

Dampal Lor, Tolitoli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Dampal Lor, Toli-Toli)
Dampal Lor
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KabupatènTolitoli
Kode Kemendagri72.04.02 Edit nilai pada Wikidata

Dampal Lor iku kacamatan ing Kabupatèn Toli-Toli provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia.Lan duwé 8 (walu) désa/kalurahan:[1]

Gladri[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]