Kabupatèn Poso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Poso
Lambang Kabupaten Poso.png
Lambang Poso
Sesanti: "---"
Locator Kabupaten Poso.svg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Poso
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Poso iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Tengah, kutha Poso iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Poso ketata saking 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Lage
  2. Lore Selatan
  3. Lore Tengah
  4. Lore Utara
  5. Pamona Kidul
  6. Pamona Wétan
  7. Pamona Lor
  8. Poso Kutha
  9. Poso Pasisir

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]