Menyang kontèn

Lembo, Morowali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lembo, Morowali
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri72.12.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Morowali {{{nama dati2}}}]]

Lembo iku kacamatan ing Kabupatèn Morowali propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Morowali