Palu Barat, Palu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palu Barat, Palu
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri72.71.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Palu {{{nama dati2}}}]]

Palu Barat iku kacamatan ing Kutha Palu propinsi Sulawesi Tengah.

Kutha Palu