Palu Selatan, Palu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Palu Selatan, Palu
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KuthaPalu

[[Kategori:{{{nama}}}, Palu| ]]

Palu Selatan iku kecamatan ing Kutha Palu propinsi Sulawesi Tengah.