Gadung, Buol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gadung, Buol
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri72.05.09 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Buol {{{nama dati2}}}]]

Gadung iku kecamatan ing Kabupaten Buol propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupaten Buol