Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan
Kabupatèn Maluku Tenggara
Lambang Maluku Kidul-Wétan
Lambang Maluku Kidul-Wétan
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Maluku Tenggara.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Tual
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

24.655 km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 192.953 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Tual iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 24.655 km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan katata jroning 5 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Kei Besar
  2. Kei Besar Selatan
  3. Kei Besar Lor-Wétan
  4. Kei Kecil
  5. Kur

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Bali menyang: Maluku

 
Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan, Maluku
Lambang Kabupatèn Maluku Kidul-Wétan

Kecamatan: Kei Besar | Kei Besar Kidul | Kei Besar Utara Timur | Kei Kecil | Pulo-Pulo Kur

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia