Kabupatèn Seram Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Seram Wétan
Kabupatèn Seram Timur
Lambang Kabupatèn Seram Wétan
Lambang Seram Wétan
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Seram Timur.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Bula
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Seram Wétan iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Bula iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : Kairatu lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Seram Wétan katata jroning 4 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bula
  2. Seram Wétan
  3. Gorong
  4. Werinama

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Bali menyang: Maluku

Kabupatèn Seram Wétan, Maluku
Lambang Kabupatèn Seram Wétan

Kecamatan: Bula | Pulo-Pulo Gorong | Seram Wétan | Werinama

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia