Werinama, Seram Wétan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Werinama, Seram Wétan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri81.05.03 Edit the value on Wikidata

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Seram Wétan {{{nama dati2}}}]]

Werinama iku kacamatan ing Kabupatèn Seram Wétan Provinsi Maluku.

Kabupatèn Seram Wétan

Kabupatèn Seram Wétan, Maluku
Lambang Kabupatèn Seram Wétan

Kecamatan: Bula | Pulo-Pulo Gorong | Seram Wétan | Werinama