Kabupatèn Kapuloan Aru

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kabupatèn Kapuloan Aru
Lambang Kepulauan Aru
Lambang Kepulauan Aru
Motto: "---"
ID Aru.PNG
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Dobo
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

6.325 km²
Distrik
 - Cacahe:

3 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 63.807 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Kapuloan Aru iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Dobo iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 6.325 km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Kapuloan Aru katata jroning 3 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Aru
  2. Aru kidul
  3. Aru Tengah

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Bali menyang: Maluku

Kabupatèn Kapuloan Aru, Maluku

Kecamatan: Pulo-Pulo Aru | Pulo-Pulo Aru Kidul | Pulo-Pulo Aru Tengah

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia