Kabupatèn Seram Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Seram Kulon
Kabupatèn Seram Barat
Lambang Seram Kulon
Lambang Seram Kulon
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Seram Barat.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Piru
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protestan, Katolik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kabupatèn Seram Kulon iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Maluku, kutha Piru iku kutha krajan kabupatène, kutha-kutha liyane : Kairatu lan liya-yane. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wetan

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Seram Barat ketata saking 4 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Kairatu
  2. Seram Kulon
  3. Taniwel
  4. Waisala

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Bali menyang: Maluku

Kabupatèn Seram Kulon, Maluku

Kecamatan: Kairatu | Seram Kulon | Taniwel | Waisala

 
Maluku
Lambang Provinsi Maluku

Kabupatèn: Buru | Kapuloan Aru | Maluku Tengah | Maluku Kidul-Wétan | Maluku Kidul-wétan Kulon | Seram Kulon | Seram Wétan

Kutha: Ambon

Deleng uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia