Kairatu, Seram Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kairatu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiMaluku
KabupatènSeram Kulon
Kode Kemendagri81.06.01 Edit the value on Wikidata

Kairatu iku kacamatan ing Kabupatèn Seram Kulon Propinsi Maluku.

Kabupatèn Seram Kulon, Maluku

Kecamatan: Kairatu | Seram Kulon | Taniwel | Waisala