Kairatu, Seram Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kairatu, Seram Kulon
Nagara Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Seram Barat {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kairatu iku kacamatan ing Kabupatèn Seram Barat Propinsi Maluku.

Kabupatèn Seram Kulon, Maluku

Kecamatan: Kairatu | Seram Kulon | Taniwel | Waisala

Kabupatèn Seram Barat