Kabupatèn Kapuloan Sula

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Kapuloan Sula
120px
Lambang Kapuloan Sula
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kepulauan Sula.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Sanana
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

9.632 km²
Distrik
 - Cacahe:

7 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 108.015 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyane
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Kapuloan Sula iku kabupatèn ing Propinsi Maluku Lor, kutha Sanana iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 9.632 km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Kapuloan Sula katata jroning 7 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Mangoli Kulon
  2. Mangoli Wótan
  3. Nggele
  4. Sanana
  5. Sula Besi Kulon
  6. Taliabu Kulon
  7. Taliabu Wétan

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Maluku Lor