Kutha Tidhoré Kapuloan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Kutha Tidore)
Kutha Tidore
120px
Lambang Kutha Tidore
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Kutha Tidore.jpg
Dina Dadi: 31 Mei 2003
Walikutha: Achmad Mahifa
Wakil Walikutha: Salahuddin Adrias
Jembar
 - Total:

1.797 km²
Distrik
 - Cacahe:

5 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 87.056 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyane

Kutha Tidore iku kutha ing Propinsi Maluku Lor, kutha-kutha liyane : Ternate lan liya-liyané. Jembar wewengkon kutha iki ± 1.797 km² utawa --- hèktar.

Geografis[besut | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Tidore ketata saking 5 kacamatan, 20 kalurahan lan 21 Désa. Kacamatan-kacamatan ing Kutha iki ya iku:

  1. Oba
  2. Oba Lor
  3. Tidore
  4. Tidore Kiduln
  5. Tidore Lor

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Maluku Lor