Tidore, Tidore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tidore, Tidore
Nagara Indonésia

Tidore iku kecamatan ing Kutha Tidore propinsi Maluku Lor.

Kutha Tidore