Tidore, Tidore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tidore, Tidore
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri82.72.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tidore {{{nama dati2}}}]]

Tidore iku kecamatan ing Kutha Tidore propinsi Maluku Lor.

Kutha Tidore