Tidore Kidul, Tidore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tidore Kidul, Tidore
Nagara Indonésia

Tidore Kidul iku kecamatan ing Kutha Tidore propinsi Maluku Lor.

Kutha Tidore