Kabupatèn Halmahera Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kabupatèn Halmahera Lor
Lambang Kabupatèn Halmahera Lor
Lambang Kabupatèn Halmahera Lor
Motto: "---"
Gambar:Lokasi Halmahera Utara.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Tobelo
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

24.983 km²
Distrik
 - Cacahe:

9 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 91.873 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: www.halutkab.go.id

Kabupatèn Halmahera Lor utawa jroning Basa Indonésia: Kabupatèn Halmahera Utara, iku kabupatèn ing Propinsi Maluku Lor, kutha Tobelo iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 24.983 km² utawa --- hèktar.

Geografis[sunting | besut sumber]

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

Pamaréntahan[sunting | besut sumber]

Kabupatèn Halmahera Lor katata jroning 9 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Galela
  2. Kao
  3. Loloda Lor
  4. Malifut
  5. Morotai Kidul
  6. Morotai Kidul-kulon
  7. Morotai Lor
  8. Tobelo
  9. Tobelo Kidul

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Maluku Lor
Lambang Provinsi Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Maluku Lor