Pariwisata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tourism.png

Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing njurung aktivitas iki.

Destinasi pariwisata ing Tanah Jawa[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.