Pariwisata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Tourism.png

Pariwisata, utawa uga sok-sokan diarani Turisme, iku aktivitas rékréasi manungsa karo dolan ing papan liya. Anging uga bisa tegesé indhustri sing ndukung aktivitas iki.

Destinasi pariwisata ing Tanah Jawa[besut | besut sumber]

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pariwisata&oldid=862774"