Prambanan (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Prambanan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prambanan bisa nuju marang sawatara tulisan: