Prambanan (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Prambanan)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prambanan bisa nuju marang sawatara tulisan: