Pitulung:Dhisambiguasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Disambiguasi punika kaca sambungan utawi kaca portal ingkang ngubungaken pinten artikel ingkang gadhah nami ingkang sami, nanging isinipun bènten.

Cithakan kaca disambiguasi[besut | besut sumber]

Kaca-kaca disambiguasi mbetahaken {{disambig}}, {{disambig nami}}, utawi {{disambig panggénan}} supados kaca punika dipunmangertosi mesin MediaWiki minangka kaca disambiguasi lan sanès artikel.

Tuladha: {{disambig}} badhé katingal kados ing ngandhap punika:

Ing kaca punika, paringana cithakan punika ing ngandhaping kaca disambiguasi.