Yogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mangga dipilih artikel sing kersa diwaca
  1. Daerah Istimewa Yogyakarta
  2. Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat
  3. Kutha Ngayogyakarta