Yogyakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mangga dipilih artikel sing kersa diwaca
  1. Daerah Istimewa Yogyakarta
  2. Kasultanan Ngayogyakarta Hadiningrat
  3. Kutha Ngayogyakarta