Kedhungkandhang, Kutha Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungkandhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedungkandang
Kedhungkandhang kapernah ing Jawa Wétan
Kedhungkandhang
Kedhungkandhang
Kedhungkandhang kapernah ing Indonésia
Kedhungkandhang
Kedhungkandhang
Koordhinat: 8°00′28″S 112°39′28″E / 8.0079°S 112.65773°E / -8.0079; 112.65773Koordhinat: 8°00′28″S 112°39′28″E / 8.0079°S 112.65773°E / -8.0079; 112.65773
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KuthaMalang
Kodhe laladan
administrasi
35.73.03

Kedhungkandhang iku kacamatan ing Kutha Malang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)