Kedhungkandhang, Kutha Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhungkandhang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • Resmi Kedungkandang
Kedhungkandhang kapernah ing Jawa Wétan
Kedhungkandhang
Kedhungkandhang
Kedhungkandhang kapernah ing Indonésia
Kedhungkandhang
Kedhungkandhang
Koordhinat: 8°00′28″S 112°39′28″E / 8.0079°S 112.65773°E / -8.0079; 112.65773Koordhinat: 8°00′28″S 112°39′28″E / 8.0079°S 112.65773°E / -8.0079; 112.65773
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kutha Malang
Kodhe laladan
administrasi
35.73.03

Kedhungkandhang iku kacamatan ing Kutha Malang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.