Kabupatèn Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kabupaten Sumenep)
Kabupatèn Sumenep
Lambang Sumenep.jpg
Lambang Sumenep
Sesanti: ""
Gambar:Locator kabupatèn sumenep.png
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Sumenep
Bupati: KH. Moh. Ramdlan Siraj
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

2.093.457573 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

25 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-1 yuta
+/-/ km²
Suku Bangsa: wong Madura, wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: basa Madura, basa Jawa lan basa Indonésia

Kabupatèn Sumenep iku kabupatèn ing Jawa Wétan tegesé ing Pulo Madura, kutha Sumenep iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:, lan liya-liyané. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 2.093.457573 km² utawa hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

113°032;54"-116°016;48" Bujur wétan lan 4°055'-7°024'1 Lintang kidul

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

kabupatèn Sumenep katata sajeroning 25 kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]