Kabupatèn Pamekasan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
kabupatèn Pamekasan
Logo Kab. Pamekasan.jpg
Lambang Pamekasan
Motto: "---"
250px
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Pamekasan
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

732,85 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

13 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 740.000 (2003)
+/- 1.010 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Madura, wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: basa Madura, basa Jawa lan basa Indonésia

kabupatèn Pamekasan iku kabupatèn ing Jawa Timur tegese ing pulo Madura, kutha Pamekasan iku kutha krajan kabupatène, kota-kota liyane : ---, lan liya-liyane. Luas wewengkon kabupatèn iki ± 732,85 km² utawa --- hektar.

Geografis[sunting | besut sumber]

Pemerentahan[sunting | besut sumber]

kabupatèn Pamekasan ketata saking 13 kacamatan, 11 kalurahan lan 178 désa. Kacamatan-Kacamatan ing kabupatèn iki ya iku:

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[sunting | besut sumber]

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]

Jawa Timur

Cithakan:Kabupatèn Pamekasan