Kabupatèn Magetan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
kabupatèn Magetan
Lambang Magetan.jpg
Lambang Magetan
Motto: "---"
250px
Dina Dadi: ...
Kutha krajan: Magetan
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

672,70 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

16 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 621.000 (2003)
+/- 923 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: basa Jawa lan basa Indonésia

kabupatèn Magetan iku kabupatèn ing Jawa Timur, kutha Magetan iku kutha krajan kabupatène. Luas wewengkon kabupatèn iki ± 672,70 km².

Pemerentahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Magetan dumados saking 17 kacamatan. Kacamatan-Kacamatanipun inggih punika:

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]