Menyang kontèn

Sidareja, Magetan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sidareja
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSidorejo
Sidareja kapernah ing Jawa Wétan
Sidareja
Sidareja
Sidareja kapernah ing Indonesia
Sidareja
Sidareja
Koordhinat: 7°39′02″S 111°15′39″E / 7.65054°S 111.2608°E / -7.65054; 111.2608Koordhinat: 7°39′02″S 111°15′39″E / 7.65054°S 111.2608°E / -7.65054; 111.2608
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMagetan
Kodhe laladan
administrasi
35.20.18

Sidareja iku kacamatan ing Kabupatèn Magetan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.