Menyang kontèn

Maospati, Magetan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Maospati
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMaospati
Maospati kapernah ing Jawa Wétan
Maospati
Maospati
Maospati kapernah ing Indonesia
Maospati
Maospati
Koordhinat: 7°35′54″S 111°26′38″E / 7.59827°S 111.44375°E / -7.59827; 111.44375Koordhinat: 7°35′54″S 111°26′38″E / 7.59827°S 111.44375°E / -7.59827; 111.44375
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMagetan
Kodhe laladan
administrasi
35.20.11

Maospati iku kacamatan ing Kabupatèn Magetan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.