Menyang kontèn

Sukamara, Magetan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sukamara
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSukomoro
Sukamara kapernah ing Jawa Wétan
Sukamara
Sukamara
Sukamara kapernah ing Indonesia
Sukamara
Sukamara
Koordhinat: 7°37′32″S 111°22′35″E / 7.6256°S 111.37634°E / -7.6256; 111.37634Koordhinat: 7°37′32″S 111°22′35″E / 7.6256°S 111.37634°E / -7.6256; 111.37634
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMagetan
Kodhe laladan
administrasi
35.20.09

Sukamara iku kacamatan ing Kabupatèn Magetan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.