Kutha Pasuruan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kaca iki ngenani kutha ing Jawa Wétan. Kanggo panggunaan liyané, pirsani Pasuruan (disambiguasi).
Kutha Pasuruan
Lambang Kota Pasuruan.jpg
Lambang Kutha Pasuruan
Motto: "" ()
Locator kota pasuruan.png
Dina Dadi:
Walikutha:
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

13,58 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

3 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 177.000 (2003)
+/- 13.034 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia

Kutha Pasuruan iku kutha ing Jawa Wétan, jembar wewengkon kutha iki ± 13,58 km² utawa hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Pasuruan ketata saking 3 kacamatan, désa lan 19 kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Pasuruan ya iku:

Ekonomi & Sosial[besut | besut sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Jawa Wetan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Pasuruan&oldid=1046112"