Kutha Pasuruan

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Kaca iki ngenani kutha ing Jawa Wétan. Kanggo panggunaan liyané, pirsani Pasuruan (disambiguasi).
Kutha Pasuruan
Lambang Kota Pasuruan.jpg
Lambang Kutha Pasuruan
Motto: "" ()
Locator kota pasuruan.png
Dina Dadi:
Walikutha:
Wakil Walikutha:
Jembar
 - Total:

13,58 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

3 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 177.000 (2003)
+/- 13.034 jiwa/km²
Suku Bangsa: wong Jawa
Agama: Kajawèn, Islam, Protestan, Katolik, Hindu lan Buddha
Basa: Basa Jawa lan Basa Indonésia

Kutha Pasuruan iku kutha ing Jawa Wétan, jembar wewengkon kutha iki ± 13,58 km² utawa hektar.

Geografis[besut | besut sumber]

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kutha Pasuruan ketata saking 3 kacamatan, désa lan 19 kalurahan. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Pasuruan ya iku:

Ekonomi & Sosial[besut | besut sumber]

Mangga Kapurih Ugi Mriksani[besut | besut sumber]

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Jawa Wetan


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Pasuruan&oldid=1046112"