1

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: -4 -3 -2 -1 0 1 2 3 4 5 6
Dasawarsa: -10-an  0-an  10-an
Abad: kaping-1 SM  kaping-1  kaping-2
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1&oldid=837983"