Groovia TV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Groovia tv.jpg
YesTV
250px
TipeTelevisi protokol internet
NegaraIndonésia
Diluncurkan4 Juni 2011
PemilikPT Indonoesa Telemedia
GrupTelkom Group
AfiliasiTelkomVision
YesTV
USeeTV
Situs webwww.groovia.tv

Groovia TV ya iku télévisi protokol internet kang diluncuraké Telkom Indonésia nalika 4 Juni 2011. Groovia TV wujud télévisi protokol internet pisanan ing Indonésia.[1] Groovellas ya iku sebutan kanggo pelanggan utawa penggemar Groovia TV.[2]

Speedy[besut | besut sumber]

Groovia TV mbutuhaké koneksi Internet kanthi nggunakaké Set Top Box (STB) kang nyambung Speedy. Mung pelanggan Speedy kang bisa ngakses Groovia TV.

Dhéfinisi tinggi[besut | besut sumber]

Groovia TV wis njurung tèknologi video dhéfinisi tinggi, saéngga pangguna layanan Groovia TV bisa ngrasakaké kuwalitas télévisi resolusi tinggi kang wis apik tinimbang karo tampilan video dhéfinisi baku saka TV konvensional. Pemilik télévisi kanthi tèknologi LCD lan LED kang njurung fitur full HD bisa ngrasakaké Groovia TV kanthi tampilan kang maksimal.

Paket[besut | besut sumber]

Ing ngisor iki ya iku pirang-pirang paket kang disediakaké Groovia TV:[3]

Mini Packs[besut | besut sumber]

Mini Packs ya iku paket ijenan kang kasusun saka giyaran TV dhedhasar kategori tartemtu. Paket kang kalebu Mini Packs ya iku:

  • Groovy Kiddy: Paket kang ngetokaké saluran kanggo pendhidhikan lan panglipur anak-anak kaya ta Nickelodeon, Cartoon Network, Disney Junior, lan liya-liyané. Biaya langganané Rp. 80.000 saben wulan.
  • Groovy Hommy: Paket kang nyediakaké saluran TV kanggo panglipur kulawarga kaya AXN, DIVA Universal, MGM, lan sapanunggalé. Biaya langganané Rp 90.000 saben wulan.
  • Groovy Hobby: Paket kang nyediakaké saluran TV babagan hobi lan gaya hidup (fesyen, mancing, lan pariwisata) kaya ta Discovery Channel, TLC, Trace Urban, lan sapanunggalé. Biaya langganané Rp 70.000 saben wulan.
  • Groovy Dinasty: Paket kang nyakup saluran TV kang isiné filem, serial TV, lan musik Asia kaya ta MTV Asia, Celestial Movies, lan sapanunggalé. Biaya berlangganané Rp 50.000 saben wulan.
  • Groovy Moovy: Paket kang nekakaké filem-filem box office kaya ta HBO, HBO Signature, HBO Hits, lan sapanunggalé. Biaya langganané ya iku Rp 90.000 saben wulan.
  • Groovy Sporty: Paket kang nyediakaké saluran TV babagan ulah raga kaya ta ESPN, ASN, Star Sports, lan sapanunggalé. Biaya langganané Rp 90.000 saben wulan.

Pratélan saluran télévisi[besut | besut sumber]

Radio[besut | besut sumber]

  • Radio Rodja
  • Radio Rasil
  • Radio Elshinta
  • Radio Sonora
  • Radio RRI Pro 1
  • Radio RRI Pro 2
  • Radio RRI Pro 3
  • Radio RRI Pro 4
  • Radio ABC
  • Radio VOA
  • Radio BBC
  • Radio Gen FM
  • Radio Jak FM
  • Radio Delta FM
  • Radio Prambors
  • Radio Hitz FM
  • Radio RFI

Combo Packs[besut | besut sumber]

Combo Packs ya iku paket gabungan saka pira-pira paket Mini Packs. Paket kang kalebu Combo Packs ya iku:

  • Combo Pack 1: Gabungan paket Groovy Moovy lan Groovy Sporty kanthi biaya langganan Rp 170.000 saben wulan.
  • Combo Pack 2: Gabungan paket Groovy Hommy lan Groovy Dinasty kanhi biaya langganan Rp 120.000 saben wulan.
  • Combo Pack 3: Gabungan paket Groovy Hommy dan Groovy Hobby kanthi biaya langganan Rp 140.000 saben wulan.
  • Combo Pack 4: Gabungan paket Groovy Hommy, Groovy Dinasty, lan Groovy Hobby kanthi biaya langganan Rp 150.000 saben wulan.

Ultimate Pack[besut | besut sumber]

Ultimate Pack wujud paket kang nyakup sekabehané Mini Packs kang ditawakaké Groovia TV. Paket iki ingaran kanthi Groovy Maxxy lan biaya langganan Rp 400.000 saben wulan.

Triple Play Packages[besut | besut sumber]

Triple Play Packages wujud paket promo kanggo pelanggan anyar Telkom Speedy lan Groovia TV. Saliyané isi layanan Groovia TV, paket iki uga nyakup telepon PSTN lan akses Internet Speedy. Pelanggan kang berlangganan paket iki bakal éntuk gratis biaya abonemen PSTN, gratis akses Paket Groovy Maxxy nganti sawulan, lan gratis akses paket Groovia TV pilihan (paket-paket kang ana ing Mini Packs, Combo Packs, utawa Ultimate Pack) nganti sawulan. Paket kang kalebu sajeroning Triple Play Packages ya iku:

  • Groovia Prima: Pelanggan bakal éntuk isi paket Triple Play Packages kanthi akses Internet Speedy kanti kecepatan nganti 384 kbps. Biaya paket iki ya iku Rp 275.000 saben wulan.
  • + Speedy 1 Mbps: Pelanggan bakal éntuk isi paket Triple Play Packages kanthi akses Internet Speedy lan kecepatan nyandak 1 Mbps. Biaya paket iki ya iku Rp 425.000 saben wulan.
  • + Speedy 2 Mbps: Pelanggan bakal éntuk isi paket Triple Play Packages kanthi akses Internet Speedy lankecepatan nyandak 2 Mbps. Biaya paket iki ya iku Rp 500.000 saben wulan.
  • + Speedy 3 Mbps: Pelanggan bakal éntuk isi paket Triple Play Packages kanthi akses Internet Speedy lan kecepatan nganti 3 Mbps. Biaya paket iki ya iku Rp 700.000 saben wulan.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia