Home Box Office

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Home Box Office.jpg
Home Box Office
HBO logo.svg
Slogan It's Not TV. It's HBO.
Negara Amérika Sarékat
Wilayah siaran Nationwide
Diluncuraké 8 November, 1972
Sing duwé Home Box Office Inc.
(Time Warner)
Kantor pusat New York, NY
Saluran afiliasi Cinemax
Format gambar 480i (SDTV)
1080i (HDTV)
Situs web http://HBO.com
HBO Family
Kasumadyan
Siaran satelit
DirecTV 501 HBO (timur)
502 HBO2 (timur)
503 HBO Signature
504 HBO (barat)
505 HBO2 (barat)
507 HBO Family (timur)
508 HBO Family (barat)
511 HBO Latino
Dish Network 300 HBO (timur)
301 HBO2 (timur)
302 HBO Signature
303 HBO (barat)
304 HBO2 (barat)
305 HBO Family
307 HBO Comedy
309 HBO Latino
308 HBO Zone
Siaran kabel
Tersedia di semua sistem kabel Lihat pratélan lokal untuk saluran-saluran
Verizon FIOS 400 HBO (timur)
401 HBO (barat)
402 HBO 2 (timur)
403 HBO 2 (barat)
404 HBO Signature (timur)
405 HBO Signature (barat)
406 HBO Family (timur)
407 HBO Family (barat)
408 HBO Comedy (timur)
409 HBO Comedy (barat)
410 HBO Zone (timur)
411 HBO Zone (barat)
412 HBO Latino (timur)
413 HBO Latino (barat)
(HD available for all channels)
AT&T U-verse See AT&T U-verse channel lineup

HBO (Home Box Office) ya iku stasiun télévisi Amérika Sarékat kang diduwèni Time Warner. Programé ditayangaké 24 jam sadina marang punjul 40 yuta pelanggan tanpa selingan iklan. Skliyane iku pira-pira produké uga dipasaraké marang punjul 150 nagara.

Nlika 1965, Charles Dolan éntuk ijin kanggo ngedegaké sistem tipi kabel ing Manhattan. Sistem iki dijenengi Sterling Manhattan Cable lan kanti dukungan Time Life, Inc. ngluncuraké Green Channel kang banjur diowah jenengé dadi Home Box Office nalika 8 November 1972. Giyaran perdana HBO ya iku tetandhingan langsung antarané New York Rangers lan Vancouver Canucks, diterusaké déning filem Sometimes a Great Notion.

Nalika 28 Dhésèmber 1981, HBO wiwit nayangaké acara télévisi 24 jam sadina, 7 dina seminggu. nalika 1983, dhèwèké wiwit gawé filem dhéwé kanti The Terry Fox Story. Saiki pira-pira filem seri produksi HBO ditayangaké déning stasiun télévisi non-kabel ing jaba AS, kaya ta Sex and the City, The Sopranos, lan Six Feet Under.

Tonggak sajarah (Asia)[besut | besut sumber]

1992

1993

  • Kantor regional HBO Asia kanthi resmi dibuka ing New Tech Park déning Menteri Informasi lan Seni Singapura BG George Yeo. HBO Asia, TVB, ESPN, Turner lan ABC ngumumake kerjasama télévisi-télévisi mau.
  • HBO bisa dinikmati ing Thailand lan Filipina.

1994

  • HBO nambahake Taiwan sajrone teritorine.
  • Sawisé mengudara sakwene 20 wulan, HBO nambah jam tayang dadi 24 jam sadina.
  • Sajrone pira-pira kerjasama gedhé, HBO Asia gawé kerjasama penayangan eksklusif kanti Sony Pictures Entertainment lan Universal Studios kang banjur dadi mitra sejajar. 4 mitra HBO Asia taun iki éntuk 19 sesirah saka 25 sesirah filem sukses kang diluncurake ing Amérika Sarékat awit taun 1993 lan 1994.
  • HBO bisa rasakake ing Indonésia.

1995

  • HBO wiwit taun iki kanti pelanggan 600,000, nggandakake jumlah pelanggan saka taun sedurunge lan saiki wis nglingkupi 8 pasar ing Asia.
  • HBO nambah pertalan basa Indonésia subtitles ing sekabehane sekabehane jam penayangane, sawisé nglakokaké penyediaan jasa penerjemahan closed-captioned ing Thailand lan Taiwan taun 1994.
  • HBO wiwit bisa dinikmati ing Hong Kong lan Malaysia sarta diluncurake ing hotèl-hotèl bintang 3 lan pemukiman pekerja profesonal asing ing Cina.

1996

  • Jumlah pelanggan HBO nambah dadi 1.1 yuta pelanggan
  • Rekanan Disney, Hollywood Pictures lan Touchstone resmi dadi pemasok eksklusif HBO.
  • Kanti posisi kang kuwat lan paling ngarep sajrone saluran penayangan filem daw' HBO Asia ngluncurake CINEMAX, salah sijiné saluran kang nayangake filem sajrone aneka kategori. Penandatanganan pasarujukan dilakokake kanti operator ing Singapura, Taiwan, Thailand lan Filipina.

1997

  • Dan Murrell njabat minangka Direktur Operasional HBO Asia, ganteni Kepala Staf lan Présidhèn HBO Asia Bill Hooks kang balik marang HBO ing New York sawisé 5 taun mangsa kerjane.
  • HBO ngrayakake lima taun anané ing Asia.
  • HBO ngambakake bisnise marang 18 nagara-nagara ing Asia.

2006

  • Nalika wulan Maret, HBO nambah saluran sajrone rerangkèn saluran-salurane kanti ngluncurake HBO Hits lan HBO Family, kang kapisan kali diluncurake liwat now TV ing Hong Kong.
  • NAlika wulan April, HBO SIGNATURE, HBO HITS lan HBO FAMILY diluncurake ing Filipina minangka péranganing of THE HBO/MAX PAK (Paket HBO/MAX) liwat SkyCable.
  • nalika wulan Mèi, HBO SIGNATURE, HBO HITS and HBO FAMILY diluncurake kanggo kapisan kaline ing Taiwan.
  • Nalika wulan Juli, HBO SIGNATURE, HBO HITS dan HBO FAMILY diluncurake ing Singapura minangka pérangan sak THE HBO PAK (Paket HBO) liwatStarHub Cable Vision.

Slogan[besut | besut sumber]

  • 1972-1978: "Different and First"
  • 1978-1982: "The Home Box"
  • 1982-1983: "Start with Us on HBO"
  • 1983-1985: "There's No Place Like HBO"
  • 1986-1988: "Let's All Get Together"
  • 1988-1989: "Watch Us Here on HBO"
  • 1990-1992: "Simply The Best"
  • 1992-1993: "We're HBO"
  • 1993-1997: "We're Out of Town Today"
  • 1997-2009: "It's Not TV. It's HBO"
  • 2006-2009: "Get More" (slogan untuk website HBO)
  • 2009-sekarang: "It's More Than You Imagined. It's HBO"

Acara[besut | besut sumber]

Amérika Sarékat
Judhul Genre Pertama ditayangkan
Stitch N' Bitch [1] Komedi 99999TBA
The Ricky Gervais Show [2] Komedi 99999TBA
Boardwalk Empire [3] Drama 999992010
Gentlemen of Leisure [4] Drama 99999TBA
Shameless[5] Drama komedi 999992010
Treme Drama 999992010
Game of Thrones Drama 999992010
The Pacific Film pendek 999992010
Cocaine Cowboys [6] Drama 999992010
How To Make It In America [7][8] Komedi 999992010
Bored to Death [9] Komedi 020092009
Hung[10] Komedi 020092009
The No. 1 Ladies' Detective Agency Drama 020092009
Eastbound & Down Komedi 020092009
Down and Dirty with Jim Norton Komedi 020082008
The Life & Times of Tim Animasi 020082008
True Blood Drama 020082008
In Treatment Drama 020082008
Big Love Drama 020062006
Cathouse: The Series Dokumenter 020042004
Entourage Drama komedi 020042004
Real Time with Bill Maher Talk show 020032003
Def Poetry Pertunjukkan 020022002
Curb Your Enthusiasm Komedi 020002000
Boxing After Dark Ulah raga 019961996
Real Sports with Bryant Gumbel Ulah raga 019951995
Autopsy Dokumenter 019941994
Def Comedy Jam Komedi 019921992
Real Sex Dokumenter 019921992
America Undercover Dokumenter 019831983
HBO World Championship Boxing Ulah raga 019731973
Luar nagari

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]