1993

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 16 Agustus-Ian Murdock mbiwarakaké Debian (distribusi komputer) sing sepisanan.

Lair[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]