1993

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998
Dasawarsa: 1980-an  1990-an  2000-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1993 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | sunting sumber]

  • 16 Agustus - Ian Murdock mbiwarakaké Debian (distribusi komputer) sing sepisanan.

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Seda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1993&oldid=868836"