1993

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ping 2
Abad:
Dasawarsa:
Taun:

Prastawa[besut | besut sumber]

  • 16 Agustus-Ian Murdock mbiwarakaké Debian (distribusi komputer) kang sepisanan.

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]