1993

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Taun: 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998
Dasawarsa: 1980-an  1990-an  2000-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1993 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

  • 16 Agustus - Ian Murdock mbiwarakaké Debian (distribusi komputer) sing sepisanan.

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1993&oldid=868836"