Ulah raga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ulah raga

Ulah raga iku miguna kanggo ngelatih raga menungsa, uga lan rohani contoné dolanan skak (catur).

Sajarah[besut | besut sumber]

Ulah raga Modern[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modern[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèrn antara liya:

Rekor[besut | besut sumber]

Ulah raga Tradisional[besut | besut sumber]

Ulah raga asli saking laladan-laladan Indonésia:

Liyane[besut | besut sumber]