Ulah raga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ulah raga

Ulah raga iku miguna kanggo ngelatih raga manungsa, uga lan rohani contoné dolanan skak (catur).

Sajarah[besut | besut sumber]

Ulah raga Modern[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèren[besut | besut sumber]

Cabang ulah raga modhèren antarané:

Rekor[besut | besut sumber]

Ulah raga Tradisional[besut | besut sumber]

Ulah raga asli saking laladan-laladan Indonésia:

Liyane[besut | besut sumber]