Télévisi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Télévisi utawa tivi iku piranti kanggo nangkep siyaran sing ana gambar lan swarané. Tembung televisi asalé saka tele kang maknane adoh lan vision kang maknane katon. Dadi televisi iku artine mirsani saking jarak sing adoh.

tv taun 1957

Jinis televisi[sunting | besut sumber]

Delengen uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Télévisi&oldid=1018067"