Télévisi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Télévisi utawa tivi iku piranti kanggo nangkep siyaran sing ana gambar lan swarané. Tembung televisi asalé saka tele kang maknane adoh lan vision kang maknane katon. Dadi televisi iku artine mirsani saking jarak sing adoh.

tv taun 1957

Jinis televisi[sunting | Owah sumber]

Delengen uga[sunting | Owah sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Télévisi&oldid=805031"