HBO Signature

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
HBO Signature
HBO Signature.svg
NegaraAmérikah Sarékat
Diluncuraké8 November 1972
Sing duwéHome Box Office Inc./Time Warner
Kantor pusatNew York, NY
Saluran afiliasiCinemax
Format gambar480i (SDTV)
1080i (HDTV)
Situs webhttp://HBO.com
Kasumadyan
Siaran satelit
Sawetara disediakaké ing Dish TV
Siaran kabel
Disediakaké ing TV kabelPriksa pratélan TV kabel lokal

HBO Signature iku program filem sing magepokan karo filem-filem misuwur HBO. Biyasa dikenal kanthi jeneng sadurungé, HBO 3. Kanthi rating R, saluran iki duwé kualitas filem sing tajem.

HBO Signature Asia[besut | besut sumber]

Dibukak ing tengahan taun 2005, saluran iki migunakaké logo sing dumadi saka 3 unsur, ya iku, Logo HBO, tulisan Signature, lan warna emas.

HBO Signature Asia disediaké ing:

Negara Televisi langganan
Hong Kong Now TV
Sri Lanka Dialog TV, LBN
Singapura StarHub CableTV
Filipina SkyCable
Indonesia First Media, Indovision, TelkomVision, YesTV
Thailand TrueVisions

[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Home Box Office

Pranala njaba[besut | besut sumber]