8 November

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

8 November punika, dinten ingkang kaping 312 utawi 313 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | Owah sumber]

  • 1937 - Paméran Nazi Der ewige Jude ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing München.
  • 2009 - Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

  • 2009 - Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

Wiyosan[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | Owah sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | Owah sumber]

7 November - 8 November - 9 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_November&oldid=804256"