8 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 8 November)

8 November punika dinten ingkang kaping 312 utawi 313 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1937-Paméran Nazi Der ewige Jude ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing München.
  • 2009-Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

  • 2009-Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 November-8 November-9 November