8 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 8 November)

8 November punika, dinten ingkang kaping 312 utawi 313 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 1937 - Paméran Nazi Der ewige Jude ("Tiyang Yahudi Abadi") dipunbikak ing München.
  • 2009 - Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

  • 2009 - Slowakia nutup jalur tapel wates kaliyan Ukraina amargi wabah flu ingkang nyerang langkung saking 750.000 jalmi lan niwasaken sakbotenipun 100 wargi.

(Kompas.com)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 November - 8 November - 9 November