9 November

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

9 November punika, dinten ingkang kaping 313 utawi 314 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

(BBC)

(BBC)

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 9 November ing Wikimedia Commons.
8 November - 9 November - 10 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=9_November&oldid=804237"