Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka November)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Novèmber&oldid=1081316"