15 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

15 Juli punika dinten ingkang kaping 196 utawi 197 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

14 Juli – 15 Juli – 16 Juli