15 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 Juli punika dinten ingkang kaping 196 utawi 197 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

14 Juli – 15 Juli – 16 Juli