16 Juli

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

16 Juli punika, dinten ingkang kaping 197 utawi 198 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 16 Juli ing Wikimedia Commons.
15 Juli16 Juli17 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_Juli&oldid=804092"