17 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Juli punika dinten ingkang kaping 198 utawi 199 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 Juli – 17 Juli – 18 Juli