17 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Juli punika, dinten ingkang kaping 198 utawi 199 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

16 Juli – 17 Juli – 18 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Juli&oldid=1051403"