18 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

18 Juli punika dinten ingkang kaping 199 utawi 200 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Juli – 18 Juli – 19 Juli