18 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Juli punika, dinten ingkang kaping 199 utawi 200 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Juli – 18 Juli – 19 Juli