19 Juli

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

19 Juli punika, dinten ingkang kaping 200 utawi 201 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 19 Juli ing Wikimedia Commons.
18 Juli19 Juli20 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Juli&oldid=804094"