1943

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948
Dasawarsa: 1930-an  1940-an  1950-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1943 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | Owah sumber]

Kelairan[sunting | Owah sumber]

Seda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1943&oldid=809987"