1943

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948
Dasawarsa: 1930-an  1940-an  1950-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1943 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1943&oldid=809987"