1950-an

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dasawarsa 1950-an iku kaurut saka taun 1950 nganti 1959.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]