Dasawarsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dasawarsa iku petungan kang mlaku sepuluh taun sapisan. Tembung iki saka tembung dasa kang tegesé sepuluh, lan warsa kang tegesé taun. Ing basa Indonésia asring karan dekade kang dijupuk saka basa Inggris decade.