Dasawarsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dasawarsa iku petungan kang mlaku sepuluh taun sepisan. Tembung iki saka tembung dasa sing artine sepuluh, lan warsa sing artine taun. Ing basa Indonésia asring disebut dekade kang dijupuk saka basa Inggris decade.