1940

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1935 1936 1937 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944 1945
Dasawarsa: 1930-an  1940-an  1950-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1940 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]


Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1940&oldid=805100"