1939

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1934 1935 1936 1937 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944
Dasawarsa: 1920-an  1930-an  1940-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1939 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1939&oldid=1091116"